Uutiset


la 08.06.2024 klo 15.53

Mikan asiakaskokemus: Asuntokaupan kosteusmittaus

Tutkimuksen kohteena oli Kynsilehdossa asuvan Mikan rivitaloasunnon kosteusmittaus. Mika halusi teettää tutkimuksen tulevaan asuntokauppaan liittyen.

Suositusten perusteella

Päätin tilata asuntokaupan kosteusmittauksen Talotuki Oy:ltä, koska kiinteistönvälittäjä suositteli heitä ja olin kuullut heidän toiminnastaan aiemminkin hyvin. Alkuun hieman epäröin, kun huomasin että verkkosivustoa ei oltu päivitetty hetkeen, mutta jätin silti yhteydenottolomakkeen. Vastaus tuli saman vuorokauden aikana ja ajankohta saatiin sovittua.

Täsmällistä ja laadukasta palvelua

TaloTuen asiantuntija saapui paikalle täsmällisesti sovittuun aikaan, mikä teki heti hyvän vaikutuksen. Mittauksen aikana huomasin, että he tekevät työnsä laadukkaasti ja rauhallisesti. Koko mittauksen ajan minulle kerrottiin selkeästi, mitä mitattiin ja miksi. Tämä avoimuus ja selkeys auttoivat minua ymmärtämään mittauksen tuloksia paremmin ja tunsin, että olin hyvissä käsissä. Mittaus kesti reippaan 30 minuuttia.

Miellyttävä asiakaskokemus

Lisäksi heidän asiantuntijansa vastasi kaikkiin minua askarruttaviin kysymyksiin, mikä oli minulle todella tärkeää. Tunsin, että hän välitti aidosti siitä, että ymmärrän kaikki tarvittavat asiat taloni kunnosta ja käytti selkeää ja ymmärrettävää kieltä.

Täysi tyytyväisyys - NPS 10

Tämän kokemuksen perusteella annoin TaloTuelle heidän NPS-palautekyselyssään täyden kympin. Tämä kertoo siitä, kuinka tyytyväinen olin heidän palveluihinsa ja kuinka todennäköisesti suosittelen heitä myös muille.

Suosittelen lämmöllä TaloTukea kaikille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja ammattitaitoista asuntokaupan kosteusmittausta Oulussa. Heidän asiantunteva ja asiakaslähtöinen palvelunsa teki minuun suuren vaikutuksen ja toi mielenrauhaa tärkeässä asuntokaupassa.

 

-->