Yritys | TaloTuki Oy


TaloTuki Oy perustettiin vuonna 2012 tuomaan ratkaisuja ja palveluita rakennusten tarpeisiin ja asumisen haasteisiin.

Yrityksen perustajilla on pitkä kokemus rakentamiseen ja rakennusten käyttöön liittyvistä haasteista. Näihin haasteisiin TaloTuki Oy tarjoaa asiakaslähtöistä ja laadukasta palvelua. Toimintamme edetessä ja henkilöstömäärän kasvun myötä tulleen asiantuntijuuden kehittyessä palvelutarjontamme on laajentunut kattamaan palvelukokonaisuuden tutkimuksesta aina korjausrakentamisen valvontaan saakka.

Yrityksemme vahvistui edelleen 14.6.2019 ostaessamme Taloplus Oy:n koko osakekannan. Taloplus Oy:stä siirtynyt osaava henkilöstö toi yritykseemme mukanaan osaamista ja lisää resursseja. Tämä puolestaan mahdollistaa toimintamme ja palvelumme edelleen kehittämisen tehokkaammaksi kokonaisuudeksi kuitenkaan asiakaslähtöisyyttä unohtamatta.

TaloTuki Oy:n toiminnan taustalla vaikuttaa jatkuva kouluttautumisen, vankan ammattitaidon ja pitkän kokemuksen tuoma alan tuntemus. Kokonaisvaltainen alan tuntemus kosteusmittauksista, kiinteistöjen kunnon arvioinneista, korjaussuunnittelusta, valvonnasta ja erilaisista konsulttipalveluista antaa vakaan pohjan toimia korjausrakentamisen palveluiden parissa.

Koko henkilöstömme on sitoutunut tarjoamaan yrityksemme arvojen mukaista palvelua.

TaloTuki Oy:n toimintaa kuvaa

Toimiva ja luottamuksellinen yhteistyö
Kunnioitamme asiakkaidemme toiveita ja tarpeita.

Rehellinen ja läpinäkyvä toiminta
Kerromme avoimesti ja rehellisesti ammatilliseen osaamiseemme perustuvan näkemyksemme asioista. Veloitamme työstä sen, minkä olemme etukäteen sopineet.

Vastuullinen toiminta
Toimimme vastuullisesti, suomalaisella sisukkuudella. Jos kohtaamme ongelman, ratkaisemme sen.

Paras kiitos meille on huolettomasti vapaa-ajastaan nauttiva asiakas.

-->