Uutiset


ke 18.03.2020 klo 16.43

TALOTUKI varautuu ja kantaa vastuunsa!

TaloTuki osaltaan haluaa turvata kiinteistötutkimuspalvelut myös vallitsevassa poikkeustilassa viranomaissuosituksia kunnioittaen. Vältämme lähikontakteja sekä olemme ohjeistaneet työntekijöitämme käyttämään asianmukaisia käsi- ja hengityssuojaimia aina asiakaskäyntien yhteydessä. Tällä toimenpiteellä suojaamme asiakkaitamme sekä myös itseämme.

Henkilökuntamme tekee myös etätöitä raportointien ja muun näyttöpäätetyöskentelyjen osalta mahdollisimman paljon.

Tutkimuskohteessa osapuolten läsnäolo tarkastuksissa on yleensä toivottavaa. Nyt kuitenkin tässä poikkeustilanteessa voimme toimia tarvittaessa eritavoin.

Asiakkaat voivat halutessaan olla pois tarkastustilanteesta ja voimme olla tarkastuksen aikana heihin yhteydessä puhelimitse. Voimme myös tarkastuksen jälkeen käydä yhteenvedon puhelimitse ja tarvittaessa käyttää myös videopuhelua hyödyksi.

Haastavasta tilanteesta huolimatta on hyvä pitää Suomen rattaat pyörimässä ja esimerkiksi suunnitteluttaa tulevia korjauksia. Suunnittelun tueksi tarvittavat kuntotutkimukset pystymme tarjoamaan poikkeustilasta huolimatta erityistä huolellisuutta noudattaen.

Mikäli asia askarruttaa ja mietitte miten teidän tapauksessanne voidaan toimia, voitte olla yhteydessä sähköpostitse tai soittaa palvelunumeroihimme. Henkilökuntamme arvioi tilanteen tapauskohtaisesti ja ehdottaa palvelun suorittamiseen turvallista toimintatapaa.

Pidetään toisistamme huolta ja Suomen rattaat pyörimässä!