TALOTUKI -KONTROLLI®

Joissain taloyhtiöissä suurin osa huolto- ja kunnossapitotöistä tehdään ns. talkoovoimin ja osassa yhtiöistä myös isännöintitehtävät hoidetaan omatoimisesti. On myös taloyhtiöitä, joissa kaikki edellä mainitut osa-alueet on ulkoistettu. Säännöllinen rakennustekninen määräaikaiskontrollointi luo järkevän pohjan tehokkaalle huoltotöiden organisoinnille.

TALOTUKI – Kontrolli® on TaloTuki Oy:n kehittämä palvelumalli, jossa taloyhtiö on tietoinen kiinteistönsä rakenteiden kosteus- ja lämpöteknisestä toimivuudesta. 

TALOTUKI – Kontrolli® palvelussa tarkistetaan ulko- ja sisäpuoliset riskikohdat määräajoittain sekä kontrolloidaan kiinteistön kosteus- ja lämpöteknistä toimivuutta mm. kosteusmittauksin ja lämpökuvauksin.

 
Luomme jokaiselle palveluun kuuluvalle taloyhtiölle oman sähköisen kuntotarkastusraportin johon kirjataan kaikki kontrollikäynnillä tehdyt havainnot ja mahdolliset korjaustarpeet jopa vuosiksi eteenpäin. Selkeästi dokumentoituna tulevien korjausten priorisointi ja vaurioiden ennaltaehkäisy helpottuu.


TaloTuki Oy tarjoaa kaikille taloyhtiöille räätälöityä kontrollipalvelua, joka suunnitellaan yhdessä taloyhtiön edustajan ja ammattilaistemme kanssa. Palveluun voi tarkastusten ohella liittää myös esim. ilmanvaihtokoneiden suodattimen vaihdot. 

Asiakastyytyväisyystutkimuksemme on osoittanut, että taloyhtiöt ovat kokeneet palvelun hyödylliseksi tulevaisuuden korjaus- ja huoltotöiden suunnittelussa ja budjetoinnissa. Poikkeuksetta TALOTUKI-Kontrolli -palvelu on maksanut itsensä takaisin jo ensimmäisellä kontrollikäynnillä!

Säännöllinen riskienhallinta tuo huomattavia kustannussäästöjä jo lyhyellä aikavälillä!

Tähän Liittyvää

Ota yhteyttä

Oheisen lomakkeen kautta voit ottaa meihin yhteyttä. Pyrimme palamaan mahdollisimman pikaisesti asiaan.

-->