TALOTUKI -KONTROLLI®

Talo on usein perheen kallein omaisuus. Vahinkojen ennaltaehkäisy ja hyvä kunnossapito tuo selkeitä hyötyjä kustannussäästöissä, asuinviihtyvyydessä ja talon arvon säilyttämisessä. Huomaamatta jääneet viat ja puutteet sekä tiedostamattomat riskit lisäävät mm. vesivahinkojen määrää ja voivat heikentää asukkaiden terveyttä ja turvallisuutta. Rakennukset eivät selviä ilman säännöllistä huoltoa ja päivittämistä. Suomen ilmasto-olosuhteetkin aiheuttavat erityisiä vaatimuksia rakennuksille. Kotona voi sattua myös yllättäviä vahinkoja, vaikka asunnosta pitäisikin hyvää huolta ja olisi huolellinen.

Asunto vaatii jatkuvaa kontrollointia ja kunnossapitoa siinä missä autokin. Kunnossapito on erityisen tärkeää rakennuksen toimivuuden ja rakenteellisen kunnon säilyvyyden kannalta.

TALOTUKI – Kontrolli® on TaloTuki Oy:n kehittämä palvelumalli, jossa talon omistaja saa tietoa kiinteistönsä rakenteellisesta sekä kosteus- ja lämpöteknisestä toimivuudesta.

TALOTUKI – Kontrolli® palvelu sisältää vuosittaiset kontrollikäynnit asiakkaan luona. Kontrollikäyntien aikana suoritamme mm. kosteusmittauksia ja lämpökuvauksia. Luomme jokaiselle palveluun kuuluvalle asiakkaalle oman sähköisen tarkastuskirjan. Tarkastuskirjaan kirjataan kaikki kontrollikäynnillä tehdyt havainnot ja mahdolliset korjaustarpeet jopa vuosiksi eteenpäin. Näin voit varautua tuleviin korjaus- ja huoltokustannuksiin hyvissä ajoin.

Selkeästi dokumentoituna tulevien korjausten arviointi ja vaurioiden ennaltaehkäisy helpottuu. Yrityksemme kautta voit myös vaivattomasti tilata pienetkin kunnostus- ja huoltotyöt, tai kilpailuttaa vaikka kylpyhuoneremontin. Palveluasiakkaanamme saat kaikki talosi palvelut räätälöityyn hintaan.

Säännöllinen riskienhallinta tuo huomattavia kustannussäästöjä jo lyhyellä aikavälillä!

TALOTUKI – Kontrolli® = Kaikki palvelut saman katon alta!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää palvelusta ja sen hyödyistä!

Tähän Liittyvää

Ota yhteyttä

Oheisen lomakkeen kautta voit ottaa meihin yhteyttä. Pyrimme palamaan mahdollisimman pikaisesti asiaan.