Kosteusvaurio- ja vesivahinkokartoitukset

Vesivahinkokartoituksen ensisijainen tehtävä on vahingon syyn ja laajuuden selvittäminen sekä lisävaurioiden ehkäiseminen. Vesivahinkojen aiheuttamat vauriot voivat olla suuremmat kuin mitä silmämääräisesti voimme havaita. Tästä syystä on tärkeää olla ripeästi yhteydessä ammattilaiseen. Kartoituksessa kiinnitämme huomiota myös asumiselle aiheutuvan haitan minimoimiseen ja asukkaiden opastukseen.

Kyseisten selvitystöiden yhteydessä määritetään tarvittavat jatkotoimenpiteet. Esimerkiksi pikaisilla purku- ja kuivaustöillä minimoidaan mm. mikrobivaurioiden syntymistä ja nopeutetaan kokonaiskuivatusaikaa. Kartoitusraporttimme on selkeä ja helposti ymmärrettävä, mikä helpottaa asioiden sujuvaa etenemistä. Kartoittajamme ottavat kohteesta myös extratietoa mm. rakenteista ja tiloista. Extratiedon avulla voimme tarjota edullisen korjaustyön kilpailutuspalvelun, jonka tuloksena syntyy vertailukelpoiset tarjoukset ja vältytään myös odotamattomilta lisätyökustannuksilta. Lue lisää Korjaustyön kilpailutus -palvelusta. Hoidamme vaurio- ja vahinkotapaukset myös kokonaispalveluna, jolla mahdollistetaan paras mahdollinen lopputulos.

 

Kokonaispalvelumme sisältää

  • VTT-sertifioidun ammattilaisen tekemän kosteuskartoituksen
  • kattavan kosteuskartoitusraportin, josta ilmenee mm. vaurioituneet rakenteet, havainnot valokuvineen sekä pohjapiirustukset, jotka kaikki yhdessä antavat kattavan kuvan rakenteille aiheutuneista vahingoista ja tarvittavista toimenpiteistä
  • tarvittavat asbesti- ja haitta-ainekartoitukset, VTT-sertifioidun ammattilaisemme suorittamana
  • tarvittavat purkutyöt alan ammattilaisen tarjoamana
  • tilojen ja rakenteiden koneellisen kuivauksen
  • tarvittavat desinfioinnit tutkituilla aineilla ja turvallisilla menetelmillä
  • korjausrakentamisen suunnittelun, kilpailutuksen ja valvonnan

 

Kartoittajillamme on Rakenteiden kosteuden mittaajan sertifioinit

PYYDÄ LISÄTIETOJA TAI TARJOUSTA SIVUN ALAOSASTA LÖYTYVÄLLÄ LOMAKKEELLA

Tähän Liittyvää

Ota yhteyttä

Oheisen lomakkeen kautta voit ottaa meihin yhteyttä. Pyrimme palamaan mahdollisimman pikaisesti asiaan.